tiistai 19. kesäkuuta 2012

Provinssirock 2012

VOI VELJET!!!!
Terveisiä Provinssirockista.

Lauantaina liftattiin kaverin kanssa Seinäjoen keskustassa, koska viimeinen työntekijäbussi oli jo mennyt ja oli vähän kiire töihin. Nooohh, siinä sitten oltiin hetki. Hymyiltiin niille lukuisille autoille. JA TADAA, nähtiin että tulee Jeesus-bussi. No, pahoillani olen että ennakkoluuloja oli. En pidä asioiden tuputuksesta, joten ajattelin, että eih, en jaksa kuunnella mitään evankeliumeita. No, kuitenkin noustiin bussiin joka kaars meidän eteen vaikka oltiin vaivihkaa otettu kyllä ne peukut pois välttääksemme kyydin siinä. MUTTAMITÄ! Vihaan ennakkoluuloista minääni, siellä bussissa oli ihan jees. C'mon, ne rupatteli mukavia ja yks heppu soitteli kitaraa. Ei se ollukka semmosta aivopesua pahimmillaa ku ois kelannu. Joten kiitos JESUS IS LORD -bussi.

Tulipahan siihenkin kyytiin nyt sitten liftattua.

No. Meidän reissu oli tarkotus tehä mun autolla. Se varastettiiin toisena yönä, joten oli mentävä junalla kotiin. JA MITÄ. Eiiiiiiiiiiii. Kaveri ylipuhu ja sitten mä hain ärrältä pahvin ja kynän, kirjotin kyltin HKI ja  eipä aikaakaan ku oltiin Jalasjärventien (?) varressa siinä festarialueen kupeessa peukalot ja peukut pystyssä. Parhaan spotin kohdalla oli pariskunta jotka oli venaillu yli tunnin! Ihan käsittämätöntä. Me mentiin vähän eteenpäin ja sitten ne sai kyydin. Mentiin niiden paikalle ja oltiin varmaan viis minuuttia ku auto stopppas jo.
"Pääsette Helsinkiin saakka jos heitätte kybän per naama" - TODELLAKI. Se oli skoda. Joku keltanen, josta lähti mustaa pakokaasua ja stereolaite piti ufoääniä. Mut se oli ehottomasti meikän elämän paras liftauskyyti. Ne kolme nuorta jäbää osottautu niin mukaviks tyypeiks, joilla oli ollu riehakas ja loistava provinssireissu ja loppumatkasta ne jo kiitteli, että oli niin hyvä että törmättiin. Ja todellaki; koska niiden kuskin happi ei ollu iha paras ni mä ajoin oikeestaan koko matkan ja muut lepäs ja jatkobailas. Ajeltiin kaverin kanssa kolmen tuntemattoman kanssa, mutta loppumatkasta tuntu ku oltais tunnettu ikuisuus. Vaikka eihän me juurikaan toisistamme tiietty. Mut se oli parasta, se et fiilis oli loistava ja jengi tyytyväisiä.

Huhhuh. Tätä lisää; hyviä liftauskyytejä. Onneks on taas kesä. <3

2 kommenttia:

  1. Ei vitsit että sulla on magee blogi! :) Luin heittämällä kaikki läpi, ja arvaa ootanko nyt innolla ens kesää! :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oollalala! Siistii jos inspiroi nämä, liftaus on kyl kivvaa! Tänä kesänä jäi jotenki tosi minimiin nää reissut. :|

      Poista